+36-70/778-3981

info@daviduszosuli.hu

A Dávid úszósuli:

Az úszósuli 2014-ben Budapesten “látta meg először a napvilágot”. Ekkor még a KSI uszodában heti pár úszásoktatás órát számlált az iskola. Majd 2015-ben visszaköltöztem (Dávid) Budapestről Tabra, és így elköszöntem a nagyvárosi úszásoktatástól.
2016. április 23-án Tabon indult új útjára a Dávid Úszósuli a Koppány-Völgye Tanuszodában. Akkor még heti 4 úszás óra volt a palettán, amely napjainkra heti 20 órává nőtte ki magát. A dinamikus fejlődés nem a véletlen műve, rengeteg munka, és sok-sok nehéz pillanat vezetett el a jelenlegi helyzethez.

A tanárbácsiról:

Barabás Dávid vagyok, úszásoktató, úszóedző, rekreációszervező és egészségfejlesztő szakember. Az egész életem gyakorlatilag az egészséges életmódról, és a sportról szól.
2010-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán Rekreációszervező és Egészségfejlesztő Szakemberként. A tanulmányaim során már az egyetemen is rendkívül sokat tanultam az egészséges életmódról. 2010-ben költöztem Budapestre, és 2014-ben kaptam kézhez az Úszásoktató/Úszóedző bizonyítványomat. 

Majd 2014. februárjától 2015. szeptemberéig Budapesten dolgoztam magán úszásoktatóként és a Smile Úszóiskola oktatójaként is.
A másfél éves időtartam alatt egyéni órákat, csoportos oktatásokat, és nyári úszótáborokat is tartottam, közben pedig sok neves edzőtől tanulhattam a szakma csínját, bínját. Az oktatási módszeremből kifolyólag már akkor is rengeteg pozitív visszajelzést kaptam mind a gyerekektől, mind a szülőktől egyaránt.

2016. áprilisától Tabon igazgatom a Dávid Úszósulit, és az időm nagy részében azon dolgozom, hogy minél több gyerkőcnek adjam át a sport-, és az egészséges életmód szeretetét.
Az oktatás mellett gyermekkorom óta sportolok. Körülbelül 7 éves koromtól 20 éves koromig fociztam, majd szépen lassan a labdarúgást felváltotta az úszás, a bringázás, a futás, vagyis a triatlon. Jelenleg is amatőr szinten triatlonozom, és az amúgy sem unalmas mindennapjaimba az edzéseimre is szentelek időt.

MIÉRT VÁLT HIVATÁSOMMÁ AZ ÚSZÁSOKTATÁS?

“A kérdésre a válasz nagyon egyszerű. Szeretem azt amit csinálok, szeretek gyerekekkel foglalkozni, és szeretném, hogy az egészségtudatos életmód megszilárdítása mellett, a kitartás, a sport általi alázat a fiatalabb korosztályban is ugyanúgy megjelenjen, mint ahogy bennem megjelent.”
Barabás Dávid

Miért jó döntés a Dávid Úszósuli?

  • Önfeledt úszásórák
  • Szülőbarát hozzáállás
  • Rugalmas oktató
  • Pontos óravezetések
  • Gyermekközpontú – szakszerű – oktatás
  • Játékos foglalkozások az órák végén
  • Folyamatos kapcsolattartás a szülőkkel
  • Egy csodás helyszín a Koppány-Völgye Tanuszoda létesítményében

Türelem, odafigyelés, gyermekközpontú nevelés! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki barátságos, játékos környezetben szeretné tudni csemetéjét az oktatás idején is!

Reiterné Wolf Noémi

Ádám anyukája